Return to site

Referenser

Vad andra säger

länk www.ascom.se

“Tack för en bra kurs, jag tyckte jag var strukturerad innan men helt klart fanns en nivå till och nu fick jag verktyg för detta!”

Daniel Hallén, Ascom, Göteborg

Länk www.mantec.eu

“Vi tillbringade en morgon med att lyssna på Richard, utan att någon egentligen viste vad som väntade oss. Vi njöt verkligen hans presentation. En kombination med intressanta exempel och praktiska tips med humor och entusiasm på ett sätt som verkligen gör att du lyssnar och därför tar till dig vad han säger. Som managementkonsultföretag är effektivitet en stor del av vad vi arbetar med. Efter Richards föreläsning har vi själva blivit effektivare på grund av hans enkla, men så effektiva metod.”

Victor Selindh, Management Trainee – Mantec International

 Bild www.loreal.com

“En av de bästa, mest användbara och praktiska workshoper jag någonsin har deltagit på! Kan absolut rekommendera detta till alla; från chef till praktikant, från marknadsföringsavdelningar till logistik. Verkligen toppen!!”

Govert van Beuningen, Controller Professional Products Division – L’Oréal

Bild www.dsm.com

”Workshopen var verkligen värdefull och jag började omedelbart med den nya mappstrukturen och så gjorde även de andra. Det var stor entusiasm i gruppen för metoden, några kom upp samma dag och sa ‘Jag har endast ett e-postmeddelande kvar i min inkorg!’.”


Nadia Zegers, Management Assistant M&S – DSM Fibre Intermediates

Bild  www.ics.com

“E-postutbildningen med Richard var mycket användbar och gav mig ny praktisk kunskap”

Ralph Cohen, CEO & Founder – Ice Mobile

Länk www.accenture.com

“Med ett praktiskt tillvägagångssätt och en genomtänkt timemanagement metod gör denna workshop till en värdefull investering. Den bör verkligen vara obligatoriskt!”

Bob Schipper, Management Consultant – Talent & Organization Performance

Bild www.novamedia.nl

“Jag är mycket tacksam för vad Email Handyman har gjort för mig! Jag känner mig klar i huvudet och jag har mer kontroll på mina arbetsuppgifter. Rekommenderas starkt!”

Eva Struving, Director International and Charities – Novamedia

Bild https://www.akzonobel.com/

“Detta är den bästa timemanagement utbildning jag någonsin har gått på. För många tar bara upp teorin, och du faller tillbaka i dina dåliga vanor. Jag lärde mig fler praktiska, fungerade genvägar och strategier på 3 timmar än jag har i alla mina andra timemanagement kurser tillsammans. Jag tillbringar många timmar att skriva e-postmeddelanden i Outlook. Nu kan jag verkligen göra tidsvinster i min vardag. Jag trodde jag visste hur man hittar Outlook, men jag blev överraskad av alla genvägar och sätt att effektivt hantera inkorgen. Jag rekommendera starkt kursen till alla!”

Thomas McMahon, Talent Acquisition Manager – Akzo Nobel US

Bild http://home.bt.com/

“Utbildningen har gjort mig mycket mindre fokuserad på e-posten. Jag menar, för att vara ärlig, jag var en äkta ”Crackberry”, som alltid kontrollerade min e-post. Så är det inte längre, det har gett en positiv effekt på min effektivitet och glädje i arbetet."


Ralph Geertsema, Head of Finance Systems – BT Group Finance

Bild Procter & Gamble

“Jag har inte bara sett och märkt en positiv förändring bland dem som deltog i Email-Handyman workshopen i vår organisation, jag har också själv funnit den extremt effektiv, logisk och är en fungerade metod att hålla min egen Inkorg under kontroll."

Jennifer Boylan, HR Manager Procter & Gamble Netherlands

Bild Akzo Nobel

“Vad jag tycker bäst om med workshopen är att det är mycket praktiskt och det ger dig verktyg för att hålla mycket bättre ordning och med det mer ro. Det är en liten investering som ger en daglig vinst!”

Christian Veldkamp, Controller & Improvement Manager Akzo Nobel Functional Chemicals

Bild Easynet

"Min brevlåda blev strukturerad på nolltid och jag hade mycket bättre översikt över vilka uppgifter att göra och beslut att fatta"

Nicole Pieters, HR Manager Easynet Netherlands

Bild Paperlinx

“Mitt team uppskattade workshopen eftersom de kände att den var användbar. Jag genomförde alla tipsen omedelbart och det fungerar som en dröm. Bra grejer!”

Monique Bollen, Commercial Director Paperlinx Europe

Bild IBM

“Metoden är praktisk, enkel och kraftfull. Styrkan sitter i enkelheten. Detta är därför jag fortsätta använda den och varför den är så effektiv”

Aernout de Bruijn, IT architect IBM

Bild Way to Grow

“Mycket praktiskt. Jag hade flera uppgifter överallt i Inkorgen, Kalendern och Kontakter. Vi städade dem alla på en gång och Richard analyserat mitt befintliga arbetssätt och föreslog effektiva förbättringar. Detta är något du aldrig får tid till själv men alltid önskar att få gjort!”

Guido Griffioen, Managing Partner Way to Grow

Bild True Colours

“Jag hade inte förväntat mig att kunna förbättra så här mycket. Metoden med åtgärdsmappar fungerar verkligen. Enkelheten gör att du fortsätter använda metoden. Den är tidsbesparande och ger sinnesro!”

Arthur Diephuis, Managing Director True Colours

”Email Handyman är mycket bra. Något alla borde ta sig tid att lära sig. Det sparar verkligen tid. Riktigt bra tidsinvestering."

Roland Kvillborn, MAF, Malmö

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly