Return to site

Om oss & mer tips

Varför vi gör det vi gör

Bakgrund

Richard Wolfe, entreprenör i Nederländerna, försökte i åratal, kämpade men misslyckades med att jobba effektivt. Han deltog i många time-management kurser, testade en rad olika produktivitetsprodukter och deltog aktiv i planerings- och diskussionsgrupper på nätet. Han provade flera olika metoder, och misslyckades med många av dem... men så småningom, började han märka att andra människor runt omkring honom, kämpar ännu mer. Hans erfarenheter hade gett honom kunskap och han kände att han kunde dela med sig av den.

 

Jag letade efter en lösning på utmaningen att hantera snabba förändringar i arbetsflödet, så det behövde vara något som både var hållbart och enkelt att använda!

 

- Richard Wolfe

Email Handyman

 

År 2009 grundade Richard Email Handyman till följd av den frustration han kände inför de komplicerade och alltför teoretiska e-post hanterings kurser som fanns då. Han grundade Email Handyman med målet att göra effektiv e-post hantering tillgänglig för alla som vill ha en enkel lösning som fungerar.

 

Kunderna uppskattade den enkla och effektiva Email Handyman metoden och det uppstod en efterfrågan på utbildningar i fler länder. Lösningen var att hitta likasinnade utbildningsexperter runt om i världen. Email Handyman kan nu erbjuda utbildning i denna metod i alla världsdelarna och på flertalet språk.

Mer tips

Naturligtvis har vi inte uppfunnit hjulet på nytt. En massa andra experter har varit en inspirationskälla för vår metod och fortsätter att påverka hur vi utvecklar vår utbildning. Här är några källor:

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly